Rulouri "imbracate"

de diaconta in Pui, 30 Oct 2010 | 4241 vizualizari

 

Doar eu puteam sa le zic asa ...da' chiar nu stiu cum sa le "strig".

 

INGREDIENTE

  • 300 gr Carne tocata de pui
  • 4 felii piept de pui
  • 7 felii de sunca
  • 250 gr cascaval
  • 1 morcov fiert
  • bacon felii
  • condimente pentru pui
  • piper
  • usturoi
  • 2 oua
  • pesmet
  • verdeata

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri "imbracate":

Se condimenteaza carnea de pui.La cea tocata se mai adauga putin piper si usturoi.


Cascavalul si morcovul se taie fasii lungi.


Pe felia de sunca se aseaza doua bucati de cascaval si o felie de morcov,se face un rulou care se "imbraca" in carne tocata.


Se bat cele doua oua si pe o farfurie se pune pesmet.Rulourile obtinute se trec prin ou,pesmet si iarasi prin ou.


La fel procedam si cu bucatile de piept de pui.


Le asezam frumusel intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra presaram cazcaval razuit pe razatoare cu gauri mari.


Doua dintre feliile de piept de pui le-am infasurat in bacon.


Se pun in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri "imbracate"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Julie 1

04.11.2010, 18:55

Si mie imi place!

ionix 1

04.11.2010, 18:57

eu vreau

diaconta 1

04.11.2010, 22:28

Roberta ,sunt bune rau Julie iti dau,dar nu arata nici pe departe ca si ale tale Ionixule

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Trio de humus reteta
  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu cascaval la cuptor