Rulouri Yufka cu branza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 8712 vizualizari

 

Multumita unei persoane foarte dragute si cu suflet mare .....stie ea cine e.....am reusit sa fac rost de aceste minunate foi. Pup si multumesc inca o data....Foile sunt minunate si rulourile au iesit delicioase. M+am inspirat de pe ,,culinar.ro,,.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie yufka
  • cascaval
  • branza telemea
  • crema de branza
  • piper
  • patrunjel sau marar proaspat
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri Yufka cu branza:

Se intinde foaia pe masa si se taie de la mijloc spre margini in triunghiuri.

Branza si cascavalul rase se amesteca cu crema de branza, piper si verdeata proaspata.

Se unge fiecare triunghi cu un strat subtire de branza, apoi se ruleaza spre varf. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc frumos. Se pot servi calde sau reci. Sunt foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri Yufka cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri rapide cu sunca si cascaval