Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 1772 vizualizari

 

Bune, bune de tot.

 

INGREDIENTE

  • Pentru rulouri:
  • 100 ml apa;
  • 100 ml ulei;
  • un plic praf de copt;
  • 200 g faina.
  • Pentru umplutura:
  • 150 g urda;
  • 100 g branza;
  • 100 g iaurt;
  • 3 cepe verzi;
  • o legatura de marar;
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce.
  • In plus:
  • 12 bete pentru rulouri;
  • ulei pentru prajirea rulourilor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata:

Pentru rulouri:


Toate ingredientele se amesteca si se framanta pana cand se formeaza o coca buna de intins. Cu ajutorul sucitorului, se intinde coca pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de circa 1,5 cm. Se ruleaza usor pe betele de rulouri si se pun in uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi din grasime, lasandu-se totodata la racit.


Pentru umplutura:


Intr-un castron se pun urda, branza rasa, ceapa verde curatata, spalata si taiata rondele si mararul spalat si tocat marunt. Se amesteca, dupa care se adauga iaurtul si boiaua de ardei dulce si se omogenizeaza. Se pune compozitia intr-o punga, care se taie la un colt, apoi se umplu rulourile.


Se pot servi cu rosii sau la aperitive.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:37

mmm.. ce bine arata! Eu am facut rulouri doar cu crema de vanilie. O sa incerc si asa.

Teo 1

10.06.2015, 21:44

O idee grozava pentru un aperitiv!

Andra_Constantinescu 1

10.06.2015, 22:07

Asa este, Teo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si sunca