Dovlecei umpluti cu telemea

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2014 | 2096 vizualizari

 

O gustare sau o cina usoara si super buna. O recomand cu drag, se pregateste si repede si usor. Spor sa aveti.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti ca marime
  • 250 gr telemea de vaca
  • 1/2 pahar iaurt 0% grasime (70 gr )
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 ceapa
  • 1 legatura marar verde,
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu telemea:

Se curata dovleceii, se spala, apoi se taie in 2 doua si cu o lingurita scobim miezul. Telemeaua o faramitam bine sau o dam prin razatoare, adaugam 1/2 pahar iaurt, pesmetul, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel, mararul tocat si oul. Se amesteca bine totul, apoi umplem dovleceii.


Ungem o tava cu putin ulei, asezam dovleceii, stropim cu putin ulei fiecare dovlecel in parte, acoperim cu o folie de staniol si introducem in cuptorul incins la 200 grade pentru 25 minute. Inainte cu 10 minte dam folia la o parte si lasam sa se rumeneasca.


Gustarea este gata pentru a fi servita. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Langa o rosie si o felie de castravete verde este binevenita, se potriveste ca o manusa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

01.02.2014, 10:02

Ela68,mon,Cris Tina ,sa-i faceti sunt super buni ,daca aveti ceapa verde inlocuiti ceapa obisnuita eu nu am avut ,dar este foarte bine si asa gustosi tare multumesc

Rocsi 1

01.02.2014, 20:08

Ce mult ii plac mamei mele

babi5 1

02.02.2014, 01:45

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei