Dovlecei umpluti cu telemea

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2014 | 3318 vizualizari

 

O gustare sau o cina usoara si super buna. O recomand cu drag, se pregateste si repede si usor. Spor sa aveti.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti ca marime
  • 250 gr telemea de vaca
  • 1/2 pahar iaurt 0% grasime (70 gr )
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 ceapa
  • 1 legatura marar verde,
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu telemea:

Se curata dovleceii, se spala, apoi se taie in 2 doua si cu o lingurita scobim miezul. Telemeaua o faramitam bine sau o dam prin razatoare, adaugam 1/2 pahar iaurt, pesmetul, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel, mararul tocat si oul. Se amesteca bine totul, apoi umplem dovleceii.

Ungem o tava cu putin ulei, asezam dovleceii, stropim cu putin ulei fiecare dovlecel in parte, acoperim cu o folie de staniol si introducem in cuptorul incins la 200 grade pentru 25 minute. Inainte cu 10 minte dam folia la o parte si lasam sa se rumeneasca.

Gustarea este gata pentru a fi servita. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Langa o rosie si o felie de castravete verde este binevenita, se potriveste ca o manusa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti