Dovlecei umpluti cu telemea

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2014 | 1594 vizualizari

 

O gustare sau o cina usoara si super buna. O recomand cu drag, se pregateste si repede si usor. Spor sa aveti.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti ca marime
  • 250 gr telemea de vaca
  • 1/2 pahar iaurt 0% grasime (70 gr )
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 ceapa
  • 1 legatura marar verde,
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu telemea:

Se curata dovleceii, se spala, apoi se taie in 2 doua si cu o lingurita scobim miezul. Telemeaua o faramitam bine sau o dam prin razatoare, adaugam 1/2 pahar iaurt, pesmetul, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel, mararul tocat si oul. Se amesteca bine totul, apoi umplem dovleceii.


Ungem o tava cu putin ulei, asezam dovleceii, stropim cu putin ulei fiecare dovlecel in parte, acoperim cu o folie de staniol si introducem in cuptorul incins la 200 grade pentru 25 minute. Inainte cu 10 minte dam folia la o parte si lasam sa se rumeneasca.


Gustarea este gata pentru a fi servita. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Langa o rosie si o felie de castravete verde este binevenita, se potriveste ca o manusa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

01.02.2014, 10:02

Ela68,mon,Cris Tina ,sa-i faceti sunt super buni ,daca aveti ceapa verde inlocuiti ceapa obisnuita eu nu am avut ,dar este foarte bine si asa gustosi tare multumesc

Rocsi 1

01.02.2014, 20:08

Ce mult ii plac mamei mele

babi5 1

02.02.2014, 01:45

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei