Salam de biscuiti

de RuxyRux in Prajituri, 14 Mar 2011 | 9259 vizualizari

 

Pentru mine acest desert inseamna ..."amintiri din copilarie"...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet si jumatate de biscuiti( pachete mari)petite beurre
  • 500 ml lapte
  • 150 gr unt( topit)
  • 1 cescuta bucatele de rahat de trandafiri
  • 100 gr nuci( eu am avut pecan)
  • 1 cana zahar
  • 3 esente de rom
  • 3 linguri cu varf de cacao
  • vanilie
  • zahar pudra pentru tavalit salamul si nuca de cocos  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Pe foc intr-un ibric incalzim usor laptele, punem si untul la topit, adaugam vanilia, romul, rahatul si cacaoa.


Zdrobim usor biscuitii intr-un vas mare si adaugam compozitia lichida.


Punem si bucatelele de nuci.


Amestecam foarte bine pana se inmoaie biscuitii si formam o crema omogena.


Eu pun folie de aluminiu si deasupra ei folie de prospetime( niciodata ca atare caci este toxica) si pun o cantitate din compozitie si apoi impaturesc salamul de biscuiti. Imi ies doua bucati mari.


Strang bine si dau la frigider cateva ore bune.


Scot apoi salamul si-l dau prin zahar pudra si nca de cocos. yamyyyy!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

eleny2010 1

26.03.2011, 13:19

superb. arata foarte frumos si cred k este ff bun. treb sa incerc si eu aceasta reteta.

adry88 1

20.05.2011, 17:28

babi5 1

30.09.2013, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu banane