Salam de biscuiti reteta

de RuxyRux in Prajituri, 14 Mar 2011 | 10166 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Pentru mine acest desert inseamna ..."amintiri din copilarie"...

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 1 pachet si jumatate de biscuiti( pachete mari)petite beurre
  • 500 ml lapte
  • 150 gr unt( topit)
  • 1 cescuta bucatele de rahat de trandafiri
  • 100 gr nuci( eu am avut pecan)
  • 1 cana zahar
  • 3 esente de rom
  • 3 linguri cu varf de cacao
  • vanilie
  • zahar pudra pentru tavalit salamul si nuca de cocos  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta


Pe foc intr-un ibric incalzim usor laptele, punem si untul la topit, adaugam vanilia, romul, rahatul si cacaoa.


Zdrobim usor biscuitii intr-un vas mare si adaugam compozitia lichida.


Punem si bucatelele de nuci.


Amestecam foarte bine pana se inmoaie biscuitii si formam o crema omogena.


Eu pun folie de aluminiu si deasupra ei folie de prospetime( niciodata ca atare caci este toxica) si pun o cantitate din compozitie si apoi impaturesc salamul de biscuiti. Imi ies doua bucati mari.


Strang bine si dau la frigider cateva ore bune.


Scot apoi salamul si-l dau prin zahar pudra si nca de cocos. yamyyyy!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

eleny2010 1

26.03.2011, 13:19

superb. arata foarte frumos si cred k este ff bun. treb sa incerc si eu aceasta reteta.

adry88 1

20.05.2011, 17:28

babi5 1

30.09.2013, 20:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta