Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri

de Valclaudia in Dulciuri, 27 Apr 2014 | 6002 vizualizari

 

din ciclul nimic nu se arunca, totul se recicleaza....Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. fursecuri zdrobite (ramase de la Paste)
  • cca 300 gr. biscuiti populari (din comert)
  • cca 150-200 ml zeama din compot (de piersici am folosit eu)
  • 2 linguri pudra de roscove (karob)
  • 150 gr. zahar pudra
  • 2 linguri bobite Goji
  • 50 gr. migdale macinate
  • 50 gr. ciocolata alba si/sau neagra (taiata bucatele marunte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri:

Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri


Zdrobim fursecurile intre palme, adaugam sucul din compot, zaharul pudra si pudra de roscove.


Mixam la viteza redusa, adaugam bobitele Goji, migdalele macinate, bucatele de ciocolata.


Biscuitii populari ii rupem bucati si ii adaugam peste restul compozitiei.


Cantitatea de biscuiti poate diferi, de aceea n-am precizat cati biscuiti am folosit eu (am pus atat cat a fost noevoie sa-mi iasa un amestec ferm).


Punem amestecul obtinut fie pe folie alimentara,fie pe hartie de copt, rulam strans, sub forma de salam si dam la rece pana a doua zi.


( Din cantitatile de mai sus mie mi-au iesit 2 bucati.)


A doua zi feliem dupa preferinta si servim langa cafea ori lapte.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Alinutza80 1

27.04.2014, 19:14

alilianaa 1

27.04.2014, 19:53

ce mult imi place..

Micutza Luana 1

27.04.2014, 21:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Islere 8 Martie