Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci si cafea

de Angelina_Elena in Dulciuri, 14 Iun 2013 | 8299 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci si cafea

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti simpli
  • 250 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 7 biscuiti espresso cu nuci
  • 5 linguri nuca macinata
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 1 pliculet ness
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci si cafea:

Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci si cafea

Rupem biscuiti cu mana, in bucati potrivite, adaugam ness-ul, nuca macinata si lasam de-o parte.

Punem apoi laptele la fiert intr-un ibric, adaugam untul si cacaoa amestecata cu zaharul.

Cand zaharul si untul s-au topit, oprim focul si adaugam esenta de rom.

Adaugam treptat siropul de lapte cu cacao si unt peste biscuitii rupti si omogenizam foarte bine.

Pe o folie de plastic punem amestecul de biscuitii, ii dam forma de baton si-l invelim in folia de plastic.

Dam salamul de biscuiti la frigider pentru cel putin 3 ore, apoi portionam si papam cu pofta!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu nuci si cafea" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (34)

Angelina_Elena 1

15.06.2013, 11:58

Rocsi

Aragona27 1

15.06.2013, 12:12

de dragu de a da hugs si pupici nimeni nu observa ca nu e data cantitatea de lapte. deci, cat lapte se foloseste?

Angelina_Elena 1

15.06.2013, 13:08

250 ml lapte, greseala mea, am scris aseara reteta!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de vanilie cu gem de caise