Inghetata de capsuni cu cirese

de adry88 in Dulciuri, 14 Iul 2011 | 1536 vizualizari

 

by bunica, multumesc

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 8 linguri zahar
  • 400 ml smantana
  • 200 g capsuni
  • 100 g cirese
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni cu cirese:

se bat albusurile spuma cu un praf de sare,dupa care se adauga 4 linguri de zahar si se mixeaza bine


se mixeaza smantana cu 4 linguri de zahar pana devine frisca,se adauga capsunile si ciresele si se mixeaza usor


frisca se toarna peste spuma de albusuri,se amesteca de jos in sus,


se toarna in cupe sau caserole si se da la congelator 6 ore


dupa 2 ore se scoate si se amesteca ca sa nu se formeze ace de gheata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

LicutaMarin 1

14.07.2011, 22:57

si eu! mai este???

mimmi 1

15.07.2011, 12:39

gaby_gabytza 1

01.08.2011, 20:12

un deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni