Fursecuri cu stafide

de La Ancuta in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 3830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g unt
  • 75 g zahar
  • 100 g stafide
  • 25 g rahat sau fructe confiate
  • 1 ou batut
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

Amestecam faina cu fragul de copt si adaugam untul la temperatura camerei. Amestecam bine cu mana pana devine un aluat sfaramicios.


Adaugam zaharul, stafidele si rahatul taiat bucatele.


In final adaugam oul batut si laptele si amestecam pna se incorporeaza. Va rezulta un aluat lipicios.


Cu lingurita punem gramajoare in tava unsa cu putin unt, pastrand putina distanta intre ele. La copt vor creste putin. Nu trebuie data o forma anume fursecurilor. Cu cat vor fi mai ciufulite, cu atat vor arata mai bine dupa ce se coc.


Se coc in cuptorul incins la 180 de grade, 15-20 de minute.


Se scot din tava cat sunt calde si se lasa sa se raceasca pe un gratar.


Eu fac de obicei doua portii :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MIUTA 1

11.01.2011, 12:20

La Ancuta 1

11.01.2011, 13:13

Multumesc Miuta

mirela0911 1

11.01.2011, 14:20

tare bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vanillekipferl – fursecuri cu vanilie