Desert gofre cu iaurt

de deyutzky in Dulciuri, 15 Mar 2020 | 13838 vizualizari

 

De cand am descoperit aceasta reteta de gofre cu iaurt, doar asa le-am pregatit. 
Imi place ca ies moi si deloc inecacioase.
Reteta din care m-am inspirat am vazut-o pe site-ul lalena.ro
 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura zahar brut
  • 1 lingura ulei
  • 1/4 lingurita sare
  • 170 ml chefir/iaurt/lapte batut
  • 130 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ulei pentru uns formele

Optional:

  • fructe pentru servire
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gofre cu iaurt:

Punem intr-un bol ouale, zaharul, uleiul si sarea si amestecam cu un tel. 

Adaugam iaurtul si amestecam.

Punem faina, praful de copt si esenta de vanilie si amestecam bine, astfel incat sa nu se formeze cocoloase.

Deschidem aparatul de gofre si il lasam sa se incinga.

Ungem formele cu putin ulei, apoi turnam in centrul formei un polonic de aluat. Il lasam pur si simplu, fara sa-l intindem.

Inchidem capacul aparatului si asteptam 1- 2 minute. Sunt gata cand sunt rumenite. 

Procedam la fel si cu restul de aluat.

Le servim imediat, simple sau cu ce topping va place. 

Pofta Buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gofre cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

22.05.2020, 23:43

Cum de mi-a scapat ? Merge la favorite

deyutzky 1

23.05.2020, 00:45

Mihaela Ma bucur ca-ti place.

Xandrinne 1

02.02.2021, 10:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de sarbatoare