Bomboane de ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 15 Oct 2015 | 779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 300g biscuiti
    • 150g ciocolata amaruie
    • esenta de portocale
    • 150g unt sau margarina
    • 1-2 linguri lapte cald
    • 120g zahar pudra
    • 1 plic zahar vanilat
    • 1/2 cana cu nuci macinate sau stafide
    • 100g ciocolata cu lapte
    • 50ml frisca lichida.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de ciocolata:


  1. Topim ciocolata amaruie impreuna cu untul pe baie de abur.

  2. Zdrobim bibiscuitii si ii adaugam peste ciocolata topita, impreuna cu zaharul pudra, nuca macinata, esenta si zaharul vanilat.

  3. Amestecam bine compozitia si formam bilute potrivite.

  4. Le dam la frigider pana topim ciocolata cu lapte.

  5. Intr-un vas punem frisca lichida si ciocolata cu lapte rupta in bucati mici,lasam pe baie de abur pana se topeste dupa care, cu ajutorul unei scobitori scufundam bilutele in ciocolata, dupa care le asezam pe hartie de copt.

  6. Pe fiecare bomboana presaram nuca maruntita, nuca de cocos sau decpr de ciocolata.

  7. Le mai dam jumatate de ora la frigider dupa care pot fi servite.

  8. Cele doua linguri de lapte cald le vom folosi doar daca compozitia este foarte greu de modelat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mirela0911 1

15.10.2015, 13:32

Sunt grozave!

Rocsi 1

15.10.2015, 21:27

Andra_Constantinescu 1

17.10.2015, 09:08

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa