Chec pufos

de carmenvlad in Dulciuri, 26 Ian 2011 | 6951 vizualizari

 

Am incercat numerose retete de chec. Toate au fost reusite si fiecare dintre ele avea ceva specific. Dar aceasta pur si simplu m-a cucerit. Reteta originala este fara ciocolata si alune, numai cu 1 lingura de cacao si este deliciosa.

 

INGREDIENTE

  • - 5 oua
  • - 2 cani de zahar
  • - 350 g faina (12 linguri)
  • - 1 cana de ulei cu apa (jumatate cu jumatate)
  • - 50 g ciocolata rasa
  • - 50 g alune macinate
  • - 2 pliculete zahar vanilat Bourbon
  • - Coaja de lamiie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

- se separa albusurile de galbenusuri

- se freaca galbenusurile cu 1 cana de zahar intr-un bol

- se adauga incet uleiul cu apa

- se adauga zaharul vanilat si coaja de lamiie

- se adauga ciocolata rasa

- se adauga alunele

- se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cu 1 cana de zahar

- se adauga cate o lingura de albus in compzitia de galbenus si se omogenizeaza

- se tapeteaza doua tavi de chec cu hartie de copt sau cu folie de aluminiu

- se imparte compozitia in doua si se toarna in cele doua tavi

- se decoreaza cu banuti de ciocolata

- se coace la foc potrivit timp de 35-40 minute

se scoate de la cuptor si se tapeteaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Teo 1

26.01.2011, 20:47

bun continutul !

zaharia_mihaela2005 1

28.01.2011, 11:29

trebuie incercat

RuxyRux 1

28.01.2011, 23:05

Chiar arata pufosel...si e fix pe gustul meu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere