Salam de biscuiţi, reţetă de post

de katty in Dulciuri, 28 Ian 2015 | 4138 vizualizari

 

Salam de biscuiţi reţetă de post
Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa salamul de biscuiti. Chiar si de post este la fel de bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 250 ml apa
  • 200 gr zahar
  • 100 gr margarina
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • o mana merisoare confiate
  • o mana stafide
  • zahar pudra pentru ornat
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi reţetă de post

Sfaramam biscuitii intr-un castron, pastrand si bucati mai maricele.Punem fructele cu 2-3 linguri de apa la microunde pentru 1 minut, apoi le lasam putin la hidratat, amestecand din cand in cand in ele. Punem la foc apa, zaharul, cacaua si margarina si amestecam pana la primul clocot.Stingem focul, adaugam esenta de rom si zaharul vanilat si turnam peste biscuiti. Adaugam fructele si amestecam bine. Punem amestecul pe o hartie de copt si il rulam sub forma de sul. Dam salamul la frigider pentru cateva ore sau peste noapte. Presaram zahar pudra inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post