Salam de biscuiţi, reţetă de post

de katty in Dulciuri, 28 Ian 2015 | 4103 vizualizari

 

Salam de biscuiţi reţetă de post
Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa salamul de biscuiti. Chiar si de post este la fel de bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 250 ml apa
  • 200 gr zahar
  • 100 gr margarina
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • o mana merisoare confiate
  • o mana stafide
  • zahar pudra pentru ornat
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi reţetă de post

Sfaramam biscuitii intr-un castron, pastrand si bucati mai maricele.Punem fructele cu 2-3 linguri de apa la microunde pentru 1 minut, apoi le lasam putin la hidratat, amestecand din cand in cand in ele. Punem la foc apa, zaharul, cacaua si margarina si amestecam pana la primul clocot.Stingem focul, adaugam esenta de rom si zaharul vanilat si turnam peste biscuiti. Adaugam fructele si amestecam bine. Punem amestecul pe o hartie de copt si il rulam sub forma de sul. Dam salamul la frigider pentru cateva ore sau peste noapte. Presaram zahar pudra inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec de post, cu morcovi si mere