Salam de ciocolata

de Adele in Dulciuri, 15 Mai 2015 | 3489 vizualizari

 

Asa mi se facuse pofta de ceva dulce si m-am uitat prin jur si am zis sa incerc sa pregatesc un salam de biscuiti si parca a iesit altceva :D

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti (de ciocolata).
  • 80 gr unt.
  • 100 g ciocolata amara.
  • 3 linguri cu dulceata de cirese.
  • 1 esenta rom.
  • 3 linguri de zahar.
  • alune.
  • cacaoa.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de ciocolata:

Se maruntesc biscuiti (nu prea tare) se pun intr-un vas.Intr-o oala se pune unt,zahar si ciocolata la topit. Se lasa la racit si se toarna peste biscuiti, se adauga esenta, dulceata si alunele si se amesteca bine. Se pune hartia de copt pe masa de lucru, se pune compozitia si se formeaza salamul, ruland foarte strans,se da la rece.

Dupa o ora se taie cateva bucati si se trec prin cacao.Restul poate fii lasat la rece cateva ore si se serveste ca atare.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata