Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O combinatie deosebit de gustoasa. Incercati si nu veti regreta.
Eu am facut supa, pe gaina crescuta la tara, iar zarzavaturile le-am folosit la salata.
Legumele si carnea fara piele, le taiem cubulete, marunt. Castraveciorii, ii taiem si-i stoarcem bine de zeama. 2 oua le taiem cubulete. Rodia, o curatam sub apa rece, pastram doua linguri de seminte pentru ornat, iar restul le amestecam in salata. Adaugam 2 lingurite mustar, 2 linguri maioneza, asezonam cu sare si piper si omogenizam totul.
Aranjam salata pe un platou, o imbracam cu maioneza si ornam dupa imaginatie cu oul ramas, feliute de castravecior, seminte de rodie, si frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult