Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1.Am spalat si am pus legumele la fiert in apa rece si putina sare.Cand s-au fiert le-am lasat la racit.Apoi le-am curatat si le-am taiat cubulete mici.
2.In alta olicica am pus la fiert cartofii,curatati si taiati rondele,cu putina sare.Cand s-au fiert i-am scurs de zeam,i-am mixat pana s-au zdrobit.Incet incet am pus ulei,continuand ca mixez.Am pus mustarul,apa rece,sare si am mixat in continuare,punand ulei.Am pus zeama de lamaie (fiecare pune dupa gust).
3.Intr-un bol am pus legumele,castravetii taiati cubulete mici,maslinele,maioneza (am pastrat 2 lg pentru ornat) si am mestecat.Am potrivit de sare.
4.Am pus-o intr-o tava,am ornat si am pus-o la rece.(fiecare orneaza cum ii place mai mult).
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult