Salata Boeuf (de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 27092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 4 morcovi
  • 1/2 radacina de telina
  • 100g masline negre fara samburi
  • 6 castraveti in otet
  • sare
  • Maioneza:
  • 2 cartofi mici
  • 2 lg apa rece
  • 2 lg mustar
  • 1 ceasca de ulei (100ml)
  • zeama de lamaie
  • sare
  • Ornat:
  • castraveti
  • masline negre

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Boeuf (de post):

1.Am spalat si am pus legumele la fiert in apa rece si putina sare.Cand s-au fiert le-am lasat la racit.Apoi le-am curatat si le-am taiat cubulete mici.

2.In alta olicica am pus la fiert cartofii,curatati si taiati rondele,cu putina sare.Cand s-au fiert i-am scurs de zeam,i-am mixat pana s-au zdrobit.Incet incet am pus ulei,continuand ca mixez.Am pus mustarul,apa rece,sare si am mixat in continuare,punand ulei.Am pus zeama de lamaie (fiecare pune dupa gust).

3.Intr-un bol am pus legumele,castravetii taiati cubulete mici,maslinele,maioneza (am pastrat 2 lg pentru ornat) si am mestecat.Am potrivit de sare.

4.Am pus-o intr-o tava,am ornat  si am pus-o la rece.(fiecare orneaza cum ii place mai mult).

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Boeuf (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Alina26 1

20.11.2013, 19:36

va multumesc pentru aprecieri!!!!!

Sylvia 1

23.11.2013, 15:05

chiar eram curioasa din ce ai facut maioneza ! super !

Alina26 1

23.11.2013, 16:04

multumesc mult!!! sincer a fost prima oara cand am incercat maioneza asta...dar e iesit super!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de legume cu cartofi