Salata boeuf "Iepuras"

de Bucataras Monica in Salate, 13 Apr 2015 | 4373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 6-7 cartofi mai mari
  • 7-8 castraveti murati
  • 5-6 bucati de gogosari murati
  • sare
  • piper
  • mustar
  • ulei
  • 2 oua
  • 1 cutie mazare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf "Iepuras":

Se curata legumele, se spala si se lasa la fiert impreuna cu carnea si 1 ou.

Dupa ce acestea au fiert se lasa la racit. Intre timp se toaca castravetii si gogosarii storcandu-se de zeama. Apoi se toaca legumele si carnea cubulete. Amestecam toate ingredientele si potrivim de sare.

Separat intr-un bol se pune galbenusul fiert si cel crud se freaca cu putin mustar apoi cu ulei pana se obine cantitatea de maioneza dorita.

Punem putin cate putin maioneza peste legumele tocate marunt pana se omogenizeaza si se obtine un amestec potrivit (dupa preferinte).

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf "Iepuras"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Carmen_g 1

14.04.2015, 10:32

Ce frumos ai decorat salata!

mirela0911 1

14.04.2015, 15:31

Geanina87 1

14.04.2015, 17:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu branza de capra si sfecla