SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN

de PARADIS in Salate, 30 Mai 2009 | 8041 vizualizari

 

Aperitiv delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 capatini de broccoli crud taiat ca in poza nr 1
  • 1 ceapa alba mare si dulce(se poate si ceapa rosie).
  • 250 grame sunca(de pui,porc,curca)eu am prestat-o cu sunca de curcan.
  • 4 linguri ulei de masline,
  • piper,sare in caz ca sunca nu e sarata.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN:

Dimineata am taiat broccoli marunt asa cum se vede in prima imagine.


Am taiat ceapa marunt,si-am adaugat-o peste broccoli(se amesteca foarte bine inpreuna)Se lasa peste noapte intr-un loc foarte rece...eu am lasat-o acoperita bine la frigider

A doua zi,punem o cratita pe foc,adaugam ulei de masline,si prajim binisor sunca taiata maruntel.


Dupa ce sunca se prajeste bine,adaugam toata compozitia cu ulei cu tot peste broccoli.Lasam totul la rece cel putin 30 minute.


Dupa racire adaugam maioneza de casa,in care am adaugat 1 lingura de smintina,si o lingurita suc lamaie.


Se da la rece,si se serveste a 2 zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

30.05.2009, 21:00

arata super..felicitari

adry88 1

11.05.2011, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de ton cu boabe de proumb