Salata cu paste in sos de branza

de adasev12 in Paste, 23 Ian 2012 | 2582 vizualizari

 

usoara, sanatoasa, buna...

initial am facut doar pastele...dar mi-a trecut prin cap ca ar merge cu salata si rosii...asa ca le-am combinat....

sosul de branza la paste l-am mai intalnit pe aici si la alti bucatarasi....

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste tip ravioli, umplute cu carne de vita
  • 2 maini de parmezan ras
  • 3 cubulete de branza topita
  • jum de ceapa
  • cateva masline
  • o rosie
  • salata verde creata
  • 3 lg ulei de masline extravirgin
  • patrunjel verde
  • 50 ml vin alb sec
  • o lg smantana
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu paste in sos de branza:

Mai intai se pun pastele la fiert in apa sarata.


Intre timp pregatim sosul: ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga apoi vinul si se lasa pana se evapora. Se adauga cubuletele de branza topita si o mana de parmezan, se omogenizeaza bine, se adauga o lingura de smantana si patrunjel verde tocat. Se sareaza, pipereaza si se stinge focul.


Pastele fierte si scurse doar se toarna peste sos, se amesteca bine. Se taie apoi marunt rosia si maslinele in sferturi si se adauga la paste. Se rup si 2-3 frunze de salata marunt si se amesteca si ele in paste. Se serveste pe frunza de salata creata, care de asemenea poate fi consumata. Se mai presara deasupra putin parmezan, dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu paste in sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adasev12 1

24.01.2012, 00:19

sufletista...multumesc
motan...

gaby_gabytza 1

24.01.2012, 09:10

Place

angyb 1

25.01.2012, 14:46

ce bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si sos de branza