Salata cu pere, branza de capra si alune de padure

de LeBlogPiquant in Salate, 8 Noi 2010 | 3040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • amestec de frunze de salata - eu am folosit salata, rucola si spanac
  • o para
  • un pic de branza de capra
  • alune sau nuci,
  • Pt dressing:
  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin,
  • o lingura de zeama de lamaie,
  • o lingurita de miere
  • o lingurita de mustar de Dijon
  • sare&piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pere, branza de capra si alune de padure:

Spalati si uscati salata. Taiati para in feliute subtiri. Sfaramati o mana de alune sau nuci.


Faceti dressingul 3 linguri de ulei de masline extravirgin, o lingura de zeama de lamaie, o lingurita de miere si una de mustar de Dijon.. + sare&piper.


Am amestecat frunzele si para taiata feliute cu dressingul, le-am mutat pe o farfurie, am presarat pe deasupra branza de capra, incacateva feliute de para si niste alune sfaramate + inca o lingurita de dressing, and voila - my gourmet fancy lunch salad! :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pere, branza de capra si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

epurasha2bb 1

09.11.2010, 14:26

wow, ce combinatie minunata! ce mi-ar placea sa gust!

Bunica 1

10.11.2010, 22:47

Cred ca este delicioasa !

Panacris 1

28.01.2015, 19:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Salata Caesar