Salata cu pere, branza de capra si alune de padure

de LeBlogPiquant in Salate, 8 Noi 2010 | 4175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • amestec de frunze de salata - eu am folosit salata, rucola si spanac
  • o para
  • un pic de branza de capra
  • alune sau nuci,
  • Pt dressing:
  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin,
  • o lingura de zeama de lamaie,
  • o lingurita de miere
  • o lingurita de mustar de Dijon
  • sare&piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pere, branza de capra si alune de padure:

Spalati si uscati salata. Taiati para in feliute subtiri. Sfaramati o mana de alune sau nuci.


Faceti dressingul 3 linguri de ulei de masline extravirgin, o lingura de zeama de lamaie, o lingurita de miere si una de mustar de Dijon.. + sare&piper.


Am amestecat frunzele si para taiata feliute cu dressingul, le-am mutat pe o farfurie, am presarat pe deasupra branza de capra, incacateva feliute de para si niste alune sfaramate + inca o lingurita de dressing, and voila - my gourmet fancy lunch salad! :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pere, branza de capra si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

epurasha2bb 1

09.11.2010, 14:26

wow, ce combinatie minunata! ce mi-ar placea sa gust!

Bunica 1

10.11.2010, 22:47

Cred ca este delicioasa !

Panacris 1

28.01.2015, 19:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inimioare cu chimen

de anuta 1

ieri la 22:27

Floricele fragede cu gem de gutui

de anuta 1

ieri la 22:18

Fursecuri cu gem de afine(fara ou)

de anuta 1

ieri la 22:07

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Salata de telina cu maioneza