Salata cu piept de pui si ciuperci

de diaconta in Salate, 25 Aug 2010 | 13233 vizualizari

 

O salata racoroasa,o combinatie de dulce-acrisor

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai marisor
  • 200 gr ciuperci
  • 5-6 morcovi mai mari
  • gogosari murati
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu piept de pui si ciuperci:

Pieptul de pui se taie,se condimenteaza si se face la gratar.Dupa ce s-a racit se taie bucati mai mici.

Morcovii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.

Se spala ceapa,se taie si se pune la prajit in putin ulei.Se adauga apoi ciupercile taiate.

Gogosarii murati se taie si ei feliute,la fel si morcovii dupa ce au fiert.

Din cele doua oua se face o maioneza,incorporand uleiul.Se adauga sare,suc de lamaie si smantana.

Intr-un vas vom aseza salata in straturi astfel:

-un strat de piept de pui

-un strat de ciuperci

-un strat de morcovi

-un strat de gogosari murat

Printre ele se pune maioneza.

Se continua astfel pana terminam toate ingredientele.

De preferat se consuma rece.

 

TIPS-URI

1

in loc de gogosari murati se pot pune ardei kapia copt

2

eu ii prefer insa pe cei murati,am o reteta foarte buna si sunt dulci acrisori

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Corinuta 1

26.08.2010, 14:04

arata bine salatica!

diaconta 1

26.08.2010, 15:19

mersi fetelor pentru incurajari eu nu bucataresc prea des

mena29 1

28.08.2010, 16:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala