Salata cu sparanghel si peste

de vasy16 in Salate, 22 Feb 2016 | 724 vizualizari

 

o salata foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 inimi de salata (mici)
  • o rosie de marime medie
  • un ou fiert
  • 4 sparangheli albi de conserva
  • 4 pesti anchoa
  • o conserva de ton(de preferat in otet)
  • un ardei copt(tot de conserva)
  • sare
  • ulei de masline
  • otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu sparanghel si peste:

Se spala cele doua salate si se taie in patru bucati fiecare, pe lung.


Se spala rosia si se feliaza (intreaga).


Se curata oul de coaja si se feliaza cu feliatorul de oua sau se poate taia in patru.


Se taie ardeiul in felii lungi.


Se scurge anchoa de ulei si tonul de otet.


Amestecam sarea, otetul si uleiul.


Acum incepem asamblarea platoului: se pune in mijloc rosia taiata, cele 8 bucati de salata in jurul rosiei. In spatiul ramas dintre fiecare bucata de salata se pune cate un sparanghel si tonul (cel mai bine ar fi sa vezi in poza). Peste sparanghel punem anchoa si peste ton punem ardeiul feliat, iar la final asezam oul fiert deasupra. Stropim cu sosul de ulei, sare si otet.


POFTA BUNA!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sparanghel si peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 23:04

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 13:41

Gicuta69 1

24.02.2016, 08:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie cu sprot afumat si ton