Salata cu ton

de ala_oancea in Salate, 19 Mai 2009 | 8246 vizualizari

 

rapida, usoara, delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 salata verde
  • 1 conserva de ton
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 rosii
  • 1 mana masline verzi
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton:

Se spala si se scurge salata verde. Se rupe bucati si se aseaza pe platou. Se adauga ceapa verde tocata, tonul scurs de ulei, rosiile decojite si taiate cubulete, maslinele taiate felii. Se amesteca putin la suprafata, se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata cu ton-0
Salata cu ton-1
Salata cu ton-2

COMENTARII (3)

luminita20_2006

luminita20_2006 1

20.05.2009, 07:22

arata f bine

ala_oancea

ala_oancea 1

20.05.2009, 11:16

Multumesc Luminita ! Este si foarte buna si usoara.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!