Salata de artichoke(anghinare) si fenicul

de boscodina in Salate, 8 Iul 2009 | 7860 vizualizari

 

O salata sanatoasa , se spune, plina de minerale si vitamine , si tare simplu de facut.

 

INGREDIENTE

  • 700-800g artishoke congelat
  • 1 fenicul verde
  • 400 g ciuperci ( conserva)
  • 1 salata verde rotunda-laptuci-( a mea isi pierduse "frumusetea"..asa ca am sarit-o)
  • 1 lingura de mustar
  • sare, piper
  • 1 lamaie
  • 250 ml iaurt de capra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de artichoke(anghinare) si fenicul:

Inimile de artichoke se fierb in apa cu sare si sucul de la o jumatate de lamaie, pana se inmoaie ( sunt care le prefera doar o idee moi, pentru mine trebuie sa intre furculita ca in branza in ele).


Se spala si taie salata verde, feniculului i se desfac frunzele se taie fiecare in jumate si apoi fasii subtiri. Artichoke-ul fiert si scurs se taie tot feliute. Ciupercile se prajesc in putin ulei de masline, se adauga peste salata si peste toate se toarna sosul format dintr-un iaurt ( 250 ml|) 1 lingura de mustar si sucul de la o jumatate de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de artichoke(anghinare) si fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Oana 1

09.07.2009, 16:14

Mmm, ce interesant! cred ca e tare buna!

boscodina 1

10.07.2009, 09:08

este tare buna si aromata. Feniculul atat de cunoscut pentru puterile sale curative, pus verde , crud in salata parca e si mai aromat si atatea gusturi diferite se intrepatrund incat produsul final e ..tare gustos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu anghinare