Salata de artichoke(anghinare) si fenicul

de boscodina in Salate, 8 Iul 2009 | 13807 vizualizari

 

O salata sanatoasa , se spune, plina de minerale si vitamine , si tare simplu de facut.

 

INGREDIENTE

  • 700-800g artishoke congelat
  • 1 fenicul verde
  • 400 g ciuperci ( conserva)
  • 1 salata verde rotunda-laptuci-( a mea isi pierduse "frumusetea"..asa ca am sarit-o)
  • 1 lingura de mustar
  • sare, piper
  • 1 lamaie
  • 250 ml iaurt de capra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de artichoke(anghinare) si fenicul:

Inimile de artichoke se fierb in apa cu sare si sucul de la o jumatate de lamaie, pana se inmoaie ( sunt care le prefera doar o idee moi, pentru mine trebuie sa intre furculita ca in branza in ele).

Se spala si taie salata verde, feniculului i se desfac frunzele se taie fiecare in jumate si apoi fasii subtiri. Artichoke-ul fiert si scurs se taie tot feliute. Ciupercile se prajesc in putin ulei de masline, se adauga peste salata si peste toate se toarna sosul format dintr-un iaurt ( 250 ml|) 1 lingura de mustar si sucul de la o jumatate de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de artichoke(anghinare) si fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

09.07.2009, 16:14

Mmm, ce interesant! cred ca e tare buna!

boscodina 1

10.07.2009, 09:08

este tare buna si aromata. Feniculul atat de cunoscut pentru puterile sale curative, pus verde , crud in salata parca e si mai aromat si atatea gusturi diferite se intrepatrund incat produsul final e ..tare gustos.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata din apio, fenicul, mar si nuci