Salata de artichoke(anghinare) si fenicul

de boscodina in Salate, 8 Iul 2009 | 13534 vizualizari

 

O salata sanatoasa , se spune, plina de minerale si vitamine , si tare simplu de facut.

 

INGREDIENTE

  • 700-800g artishoke congelat
  • 1 fenicul verde
  • 400 g ciuperci ( conserva)
  • 1 salata verde rotunda-laptuci-( a mea isi pierduse "frumusetea"..asa ca am sarit-o)
  • 1 lingura de mustar
  • sare, piper
  • 1 lamaie
  • 250 ml iaurt de capra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de artichoke(anghinare) si fenicul:

Inimile de artichoke se fierb in apa cu sare si sucul de la o jumatate de lamaie, pana se inmoaie ( sunt care le prefera doar o idee moi, pentru mine trebuie sa intre furculita ca in branza in ele).

Se spala si taie salata verde, feniculului i se desfac frunzele se taie fiecare in jumate si apoi fasii subtiri. Artichoke-ul fiert si scurs se taie tot feliute. Ciupercile se prajesc in putin ulei de masline, se adauga peste salata si peste toate se toarna sosul format dintr-un iaurt ( 250 ml|) 1 lingura de mustar si sucul de la o jumatate de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de artichoke(anghinare) si fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

09.07.2009, 16:14

Mmm, ce interesant! cred ca e tare buna!

boscodina 1

10.07.2009, 09:08

este tare buna si aromata. Feniculul atat de cunoscut pentru puterile sale curative, pus verde , crud in salata parca e si mai aromat si atatea gusturi diferite se intrepatrund incat produsul final e ..tare gustos.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata Primavara