Salata de boeuf

de lacrimioara in Salate, 17 Oct 2010 | 2294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi,
  • 4 cartofi,
  • un parstanac,
  • 2 oua,
  • 1piept pui,
  • castraveti murati cam 4 mai obisnuiti,
  • mazare o cutie de 300 gr,
  • maioneza eu am pus cumparata la borcan cam 500 grame, 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

morcovul ,cartofii,parstanacul,pieptul,oule se fierb,


oule le lasam mai putin si le scoatem si le punem in apa rece si cartofii cu tot cu coaja ii fierbem


le scoatem pe rand cum fieb le probam cu furculita dupa ce au fiert le lasam la racit.


Dupa ce s-au racit le taiem marunt pe toate (cartofii, pastarnacul, etc) dupa ce le-am taiat pe toate adaugam castravetii,mazarea,sarea,amestecam si apoi maioneza amestecam bine si gata.SE SERVESTE RECE.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

17.10.2010, 23:26

ne place mult mai ales lui bebe5f

ela 1

18.10.2010, 01:31

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 11:12

ce-mi place salata asta..........mmm...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Şubă