Salata de cartofi interbelica

de Bucataras Diana in Salate, 18 Sep 2018 | 2488 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 750 g cartofi
  • 100 g masline cu gogosari
  • 75 g masline kalamata fara samburi,
  • 75 g masline negre fara samburi
  • 2 cepe rosii
  • cca 300 g castraveti murati in saramura
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi interbelica:

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja in apa cu sare.

Intre timp feliem maslinele, curatam ceapa si o taiem julien. Dupa ce au fiert si s-au racorit cartofii, ii taiem cuburi si ii asezonam cu putina sare.

Adaugam ceapa, maslinele feliate, ulei dupa gust si amestecam usor. Feliem castravetii si ii aruncam peste cartofi, potrivim gustul de sare si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

aveti grija la sare avand in vedere ca maslinele si castravetii sunt sarati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi interbelica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:29

Rocsi 1

19.09.2018, 19:35

Salata de cartofi este una pe placul meu. Ce-i drept, dau ceapa la o parte, dar imi place!

mirela0911 1

21.09.2018, 10:04

Servesc din salata ta!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu ceapa rosie