Salata de ciuperci cu maioneza

de Oana in Salate, 27 Apr 2009 | 27819 vizualizari

 

Salata iese foarta gustoasa, se poate manca pe paine prajita si alaturi de rosii proaspete.

 

INGREDIENTE

  • doua cutii de ciuperci
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 linguri cu varf cu maioneza
  • 0 legatura de marar proaspat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci cu maioneza:

Ciupercile se spala si se taie cubulete, apoi se pun la scurs intr-o sita.

Intre timp pregatim maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud, o lingura de mustar, ulei, sare, piper si zeama de lamaie. Se pot pune toate in vasul de la blenderul vertical, ulei cam 300 ml. Sau se poate face cu mixerul, punand ulei putin cate putin.

Intr-un bol se pun ciupercile scurse bine de zeama. Eu le storc intr-un tifon curat, e mult mai rapid asa. Se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica, mararul tocat, maioneza, sare si piper. Se amesteca totul bine si se lasa putin la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

16.10.2009, 00:52

Ana, da, cred ca foarte buna salata si cu piept de pui! O sa incerc si eu! dar nu cred ca ma bag la calit ciuperci, si-asa e greuta salata cu maioneza...cu usturoi...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fructe cu caramel