Salata de ciuperci si porumb cu maioneza

de floricik90 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2009 | 6884 vizualizari

 

Este o garnitura usoara si delicioasa pt. preparate de carne si peste daaar si pt. cartofi copti , calamari sau snitele de soia.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ciuperci (de 300-400 gr)
  • 1 conserva de porumb (de 400 gr)
  • maioneza fara ou ca suntem in post (3-4 linguri )
  • 3 catei de usturoi
  • un praf de sare (in cazul in care maioneza nu este sarata)
  • verdeata (marar, patrunjel)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci si porumb cu maioneza:

Ciupercile se scurg de zeama lor, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs in strecuratoare. Dupa ce s-au scurs bine, bine se taie feliute si se pun intr-un bol (ca sa fiu sigura ca nu dau peste impuritati eu prefer ciupercile intregi dar merg si cele gata feliate).

Apoi se scurge porumbul de zeama lui se clateste cu apa rece si se lasa la scurs in strecuratoare dupa care il adaugam peste ciuperci.

Adaugam maioneza, praful de sare (daca este cazul), usturoiul zdrobit si verdeata tocata. Omogenizam, lasam sa se odihneasca putin si este gata de servit!

Tips:

  • cantitatile ingredientelor nu sunt batute in cuie, se pot modifica in functie de preferintele fiecaruia.
  • maioneza cea mai gustoasa este cea cu iaurt dar pt. ca este post … Exista multe variante de maioneza de post eu insa am cumparat-o gata facuta…
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci si porumb cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua umplute