Salata de conopida

de novembber in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2011 | 7824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 1 ou
  • 150 ml ulei
  • un catel de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingutita piper
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 50 g cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida se spala, se rupe in buchetele si se fierbe in apa sarata. Se scurge bine.


Se face o maioneza rapida la blender din: ulei, oul intreg, zeama de lamaie, mustar, usturoi, sare, piper si chimen, dupa aceasta reteta minunata: http://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY


Conopida fiarta se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu maioneza si cascavalul ras.


Se lasa la frigider cam o ora sa se intrepatrunda aromele. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

27.09.2011, 16:53

la multi ani!

Cris2711 1

27.09.2011, 20:33

RuxyRux 1

27.09.2011, 21:01

Minunata!!! La Multi Ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean