Salata de conopida

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2014 | 3869 vizualizari

 

O salata usor de facut si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica
  • 3 catei de usturoi
  • marar
  • 2 linguri smantana
  • maioneza:
  • 1 ou
  • 300 ml ulei
  • zeama de la o jum de lamaie
  • sare
  • o lingurita mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida se pune la fiert in apa clocotita cu sare desfacuta in bucati mici. Dupa ce a fiert se trece sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se pune apoi conopida intr-un bol si se paseaza.

Pana se raceste complet conopida se prepara maioneza;intr-o cana inalta se pun toate si se blendeaza pana se intareste maioneza.

Se curata usturoiul, se paseaza cu presa de usturoi si se adauga peste conopida. Se adauga si maioneza, smantana, mararul tocat marunt  se condimenteaza dupa gust si se amesteca bine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi ca aperitiv sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida