Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde

de Valclaudia in Salate, 12 Mai 2017 | 5301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 2 galbenusuri crude
  • 1 galbenus fiert
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • un praf de sare de lamaie
  • 1-2 lingurite de mustar iute
  • 2-3-4 catei de usturoi pisati
  • sare dupa gust
  • piper rosu macinat dupa gust
  • 1 legatura marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde:

Conopida se curata de frunze si se spala, apoi se pune la fiert, in apa cu sare.


Cand furculita patrunde usor in conopida, o scoatem din apa si o lasam la scurs si la racit.


Fierbem un ou, il racim si scoatem galbenusul.


Separam si galbenusurile de la ouale nefierte, il zdrobim si pe cel fiert, adaugam un praf sare de lamaie, apoi incepem sa incorporam in fir subtire uleiul.


Adaugam pe rand si linguritele de mustar.


Cand maioneza este gata, punem usturoiul pisat, mararul, piperul rosu, proaspat macinat, peste conopida tocata marunt si le amestecam cu maioneza.


Lasam la rece pana in momentul servirii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

anca_rm 1

12.05.2017, 10:10

ador slata de conopida , servesc de la tine

CameliaR 1

12.05.2017, 10:18

Super salatica!

Bunica 1

12.05.2017, 16:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Coleslaw (salata americana cu varza si morcov)