Salata de cruditati cu pui pe felie de mar

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 52669 vizualizari

 

O salata foarte aromata si plina de vitamine!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui fiert
  • un morcov mare
  • jumatate de telina
  • un ardei gras rosu
  • 4-5 linguri cu porumb din conserva
  • 4-5 linguri cu maioneza
  • cateva linguri cu zeama de lamaie
  • 2 mere
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati cu pui pe felie de mar:

Pipetul de pui fiert si racit se taie cuburi mici. Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoare mica (eu le-am facut rapid la robot), apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Ardeiul gras se spala, se curata de cotor si seminte si se taie cuburi mici. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol impreuna cu maioneza si se condimenteaza dupa gust.

Merele se spala si se taie rondele grosute, iar pe ele se aseaza 2-3 linguri de salata si se orneaza cu o frunza de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu pui pe felie de mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Oana 1

08.10.2009, 00:32

Sandytza, pai sa ne zici si noua ce combinatie faci Eu mai faceam salatica asta cu castravete murat in loc de ardei gras si iesea tare buna. Ma bucur ca iti place

elena1988 1

04.03.2011, 09:43

MariaO 1

29.11.2013, 23:24

Oana ,si eu fac salata cum o faci tu cu castraveti murati dar inlocui baza de mar cu un ardei copt pe care il umplu ,o alta idee ,e un deliciu .

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Toba de pui