Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 25 Noi 2012 | 31218 vizualizari

 

Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post este o optiune delicioasa si hranitoare, perfecta pentru a fi servita ca garnitura sau ca fel principal intr-o masa sanatoasa. Aceasta salata este bogata in proteine, fibre si vitamine, iar combinatia de texturi si arome face din ea o alegere populara pentru diverse ocazii.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post
  • 300g fasole rosie
  • 100g porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • ulei de masline
  • otet de vin rosu
  • sare
  • piper
  • piper boabe
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post:

Fasolea se fierbe in oala sub presiune o ora cu sare, piper boabe si foi de dafin.

Se lasa la scurs si racit.

Porumbul (congelat) se fierbe 30 minute si se pune la scurs si racit.

Caand sunt racite se amesteca cu ceapa si rosiile taiate.

Se pune ulei de masline, otet, sare si piper dupa gust.

Se amesteca si este gata.

Este mai buna dupa 30 de minute de stat la frigider.

Incercati si salata de morcovi cu porumb sau salata de fasole cu maioneza. O alta reteta de post delicioasa este hummus cu fasole rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci pleurotus, cu mamaliguta