Salata de Fasole Verde

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2011 | 2886 vizualizari

 

Am primit 1 kg si ceva de fasole verde,care era mov asa nefiarta.Am avut emotii cu ea,dar cine mi-a dat-o m-a asigurat ca nu e nici o problema cu ea.Am spalat-o si am curatit-o de codite.Am oprit 2 maini ,cam 300 g .Restul am pus-o la congelator,convinsa ca nu e nimic de capul ei si ca dupa ce gatesc o data o sa arunc restul de acolo.Nu e chiar asa.
Am servit-o ca garnitura la o pulpa de pui prajita tot la cuptor.Eu nu prajesc nimic in ulei,la tigaie,fac totul la cuptor:carne,chiftelute.Am probleme cu ficatul.
De aceea vreau sa incerc si Dovleceii pane la cuptor,o reteta care am vazut-o ceva mai devreme pe site,la Rocsi_1612,ca mor dupa ei,dar pt. ca vreau sa evit prajelile nu am mai facut,dar nici nu m-a dus mintea sa incerc la cuptor.
Acum gata cu vorbaria ! Sa trecem la treaba !

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole verde
  • 1/2 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura ardei Kapia de la borcan
  • 1 lingurita pasta rosii desfacuta in 100 ml apa(cine are bulion poate pune,dar mai reduce cantitatea de apa)
  • sare,piper,vegeta
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Fasole Verde:

Fasolea verde se spala,se curata si se taie bucati.Se fierbe apoi in apa cu sare.


Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei(eu nu gatesc cu ulei de masline,desi stiu ca e la mare moda acum).


Dupa ce a fiert, fasolea verde se scurge de apa si se amesteca cu restul ingredientelor(sare,piper,vegeta,ardeiul,marar ,ceapa calita,usturoiul taiat feliute si pasta de rosii)si se transfera intr-un vas termorezistent cu capac.Trebuie sa aibe lichid cam pana aproape de jumatatea compozitiei.


Se da la cuptorul incins,la foc mic,30-45 min,pana se contopesc aromele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Fasole Verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

adry88 1

03.07.2011, 12:28

ionela2682 1

03.07.2011, 14:24

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece