Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza

de alinutzika in Salate, 16 Iul 2011 | 13040 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

16.07.2011, 15:44

Stiu ca gustul e delicios
Daca-mi permiti un sfat....incearca sa tai fasolea cu cutitul si sa o lasi mai marisoara . Rezultatul te va multumi, crede-ma, si-n privinta aspectului si a gustului http://www.bucataras.ro/retete/fasole-verde-cu-maioneza-si-usturoi-8888.html

alinutzika 1

16.07.2011, 15:49

Multumesc de sfat, Ina...
Am taiat si eu pana acum fasolea asa cum ai spus tu...dar am vrut sa-mi iasa ceva mai fina, asa ca am tocat-o.
Si nu regret deloc...arata bine, zic eu...dar stii cum e....gusturile nu se discuta..)

Ina 1

16.07.2011, 15:58

Ai dreptate Ma gandeam ca nu ai incercat varianta cu fasolea mai mare...mie una mi se pare mai de efect si un pic mai...gustoasa .
Lafel ca la drob : e mai gustos cu carnea bucatele decat dat prin masina
Toate bune!

soryna1981 1

16.07.2011, 15:59

Asa este gusturile nu se discuta,in schimb imi permit sa vin si eu cu parerea,fasolea tocata si facuta cu maioneza este tare buna,in copilarie MAMA facea foarte mult si eram toti fratii innebuniti,doar ca nu am mancat vreodata cu smantana ,dar cred ca este buna...felicitari ca mai faci si retete mai traditionale pentru amintirea din vremurile de demult......oricum bravo

DIANA B 1

16.07.2011, 16:08

Ioteeeeeeeee , ce idee grozavaaaaaaaaaaa

alinutzika 1

16.07.2011, 16:09

Soryna, eu intotdeauna cand fac ceva cu maioneza, adaug si smantana.Mi se pare cam gretoasa maioneza fara ea.
Va multumesc de aprecieri!

Ina 1

16.07.2011, 16:56

Nu am incercat cu smantana...
Mie mi se pare grasa maioneza din ou fiert. ( am si eu un fix ) Asa ca fac maioneza doar din galbenus crud si nu am avut niciodata reprosuri ... http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-din-galbenus-crud-6119.html

Ina 1

16.07.2011, 16:57

De aceea e bine ca putem si discuta aici si vedea alte pareri Poate chiar mi-ar placea cu smantana

adasev12 1

16.07.2011, 17:27

f bun si mie -mi place mult

mihaelaM 1

16.07.2011, 18:41

sunt bune si mie imi plac dar asa marunte nu am facut pana acum,de fiecare data le-am taiat cu cutitul,cat despre maioneza fac tot cu galbenusurile crude
o sa incerc si cu smantana ca asa nu am papat pana acum

Rocsi 1

16.07.2011, 20:03

ce bine arata..la inceput credeam ca-s vinete

ArianaBala 1

16.07.2011, 22:54

cred ca e delicioasa

RuxyRux 1

16.07.2011, 22:58

Arata delicios

nadina73 1

17.07.2011, 20:45

Am primit si eu din tara fasole galbena pastai si lata si rotunda asa ca sapatamana viitoare am sa fac si eu

Lau 1

17.07.2011, 21:05

delicios

alinutzika 1

17.07.2011, 22:24

Chiar iti recomand sa o faci, Nadina...e pacat sa nu profiti de sezonul pastailor din plin...

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:28

divainbucatarie 1

18.07.2011, 11:05

yammy!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi, cu ton si masline