Salata de iarna Cris

de nico15 in Conserve, 5 Noi 2010 | 10888 vizualizari

 

O salata minunata

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de morcov
  • 2 kg de ardei capia
  • 2 kg de ardei gras toate culorile
  • 2 kg gogonele
  • 2 kg de gogosari
  • Pentru maioneza:
  • 4 borcane de mustar(mai mult de 800 g)
  • 1 l de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de iarna Cris:

Legumele se rad separat sau se toaca foarte fin, dupa ce au fost rase se oparesc in urmatoarea compozitie:

1 litru de otet de 9 grade
2 litri de apa
6 linguri de sare
600 g de zahar
piper boabe(1/2 de pachet)
mustar boabe(1/2 de pachet)

se introduc legumele si se oparesc, dupa care se scot si se lasa la scurs in strecuratoare, se lasa sa se raceasca dupa care se vor amesteca. Se repeta operatia pentru fiecare leguma in parte. Separat ne apucam de maioneza, uleiul se pune treptat peste mustar si se amesteca bine, cand maioneza are compozitia corespunzatoare se adauga si legumele care s-au racit se amesteca si se poate trece la umplerea borcanelor.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna Cris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nico15 1

09.11.2010, 22:03

Multumesc mult de primire si de furculiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

grasu64 1

27.10.2011, 13:58

4 borcane de mustar a cate 800g?

nico15 1

27.10.2011, 18:35

In total cantitatea de mustar este de aproximativ 800 de grame, sper ca m-am facut inteleasa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii cu ardei