Salata de icre

de lilik in Salate, 27 Apr 2011 | 3146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de icre sarate
  • 1 litru de apa
  • 14 linguri de gris
  • ulei
  • 150-200 ml apa minerala sau lapte de la frigider
  • 1 ceapa tocata marunt marunt
  • zeama de la o lamaie
  • masline pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Punem 1 l de apa la fiert iar cand da in clocot punem grisul in ploaie cate o lingura amestecand mereu sa nu faca cocoloase si lasam sa fiarba cateva minute pana se ingroasa apoi dam deoparte si lasam la racit.


Cand grisul e rece incepem prepararea salatei.


Punem icrele intr-un castron si incepem sa le mixam la viteza minima cu un fir de ulei apoi adaugam traptat cate o lingura de gris,putina apa minerala rece si ulei ca la maioneza pana se termina grisul.


La sfarsit punem zeama de lamaie si ceapa tocata cat mai marunt.


Amestecam si punem in castronele,unde dorim si ornam cu masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dana_Retetegg 1

30.04.2011, 22:34

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:31

adry88 1

05.05.2011, 18:58

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Salata de surimi si mozzarella