Salata de icre

de lilik in Salate, 27 Apr 2011 | 4344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de icre sarate
  • 1 litru de apa
  • 14 linguri de gris
  • ulei
  • 150-200 ml apa minerala sau lapte de la frigider
  • 1 ceapa tocata marunt marunt
  • zeama de la o lamaie
  • masline pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre:

Punem 1 l de apa la fiert iar cand da in clocot punem grisul in ploaie cate o lingura amestecand mereu sa nu faca cocoloase si lasam sa fiarba cateva minute pana se ingroasa apoi dam deoparte si lasam la racit.

Cand grisul e rece incepem prepararea salatei.

Punem icrele intr-un castron si incepem sa le mixam la viteza minima cu un fir de ulei apoi adaugam traptat cate o lingura de gris,putina apa minerala rece si ulei ca la maioneza pana se termina grisul.

La sfarsit punem zeama de lamaie si ceapa tocata cat mai marunt.

Amestecam si punem in castronele,unde dorim si ornam cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza alba cu legume