Salata de icre cu ton

de La Ancuta in Salate, 7 Noi 2010 | 10821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g icre proaspete
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • ulei
  • 2 linguri gris fiert
  • 2 conserve de ton in suc propriu
  • 1 ceapa rosie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu ton:

Se curata icrele de eventualele pielite. Se amesteca cu grisul fiert si racit.

Peste amestecul de icre se toarna ulei, foarte putin, ca la maioneza. Cand incep sa se lege se adauga putina zeama de lamaie. Se continua cu ulei pana capata consistenta dorita.

La final se adauga si restul de zeama de lamaie si se omogenizeaza.

Se scurg conservele de ton si se adauga peste icre.

Ceapa se curata si se taie marunt sau se toaca cu robotul. Se adauga peste icre si se omogenizeaza.

La icrele cumparate nu mai trebuie adaugata sare, ele fiind sarate. Daca icrele nu sunt sarate, se potrivesc de sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

08.11.2010, 12:12

Hai onuta ca te servesc

kamy 1

08.11.2010, 19:25

as gusta si eu ...daca zici ca mamica ta a mancatnici eu nu le am cu icrele

La Ancuta 1

08.11.2010, 22:48

Kamy sa sti ca mama nu mananca icre deloc, dar acuma a mancat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata mexicana