Salata de morcovi cu chimen

de CookieMonster in Mancaruri de post, 9 Mai 2013 | 2217 vizualizari

 

O salata marocana foarte satioasa numai buna de dieta :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g morcovi ( 2 morcovi medii)
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita chimen
  • 1/2 legatura patrunjel proaspat
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de morcovi cu chimen:

1. Morcovii se curata si se taie rondele nu foarte mici


2. 500 ml de apa se pun la fiert cu sare si 1 lingura zeama de lamaie, cand da in clocot se adauga morcovii. Se lasa sa fiarba 5 -7 minute si apoi ii transferam in apa rece cu gheata si ii lasam sa se raceasca.


3. Usturoiul se curata si se toaca impreuna cu patrunjelul (eu le-am pus in mixer), se aseaza intr-un castronel si se adauga zeama de lamaie ramasa, sare si piper dupa gust, uleiul de masline si chimenul si se amesteca bine.


4. Morcovii se scurg si se zvanta bine, se adauga sosul si se lasa la odihnit 10 minute.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de morcovi cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

CookieMonster 1

13.05.2013, 08:57

Multumesc Rocsi, Multumesc Mihaela este tare buna

nilgun 1

06.07.2013, 17:48

buna...am vazut ceva asemanator si in csrtile mele de bucate de la adevarul

CookieMonster 1

08.07.2013, 15:37

asa este, la mine este facuta la jumatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre