Salata de naut cu ton si legume

de nico_nico in Salate, 21 Feb 2017 | 381 vizualizari

 

"Dragostea e o salata".

 

INGREDIENTE

  • 500 gr naut fiert
  • 3 rosii
  • 100 gr masline fara samburi
  • 4 ardei grasi rosii copti
  • 1 morcov mai mare
  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 legatura patrujel verde
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • piper 
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de naut cu ton si legume:

Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert proaspat il lasam la racit (poti folosi naut din conserva). Ardeii rosii se coc, se lasa cu putina sare, apoi ii curatam de coaja si samburi (daca ai la congelator, ii poti folosi si asa). Morcovul se da pe razatoarea mare. Frunzele de patrujel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol, tonul si toate legumele si apoi facem dressingul din mustar, usturoi pisat, ulei si zeama de lamaie. Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare. Eu o fac de cate ori pot si cam des. Este o salata delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine. Ar trebui sa o consumam cat mai des.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

oanapl 1

21.02.2017, 13:59

bun, bun!

MotanLaOale 1

21.02.2017, 14:38

Bunica 1

21.02.2017, 16:46

Ce bine arată!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata cu surimi