Salata de oua umplute

de klausenburger_adica Lacrima in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2009 | 9513 vizualizari

 

O minune de culori, aroma si joaca in bucatarie. O reteta noua, altfel pe care v-o recomand cu drag pentru zilele lungi de vara. Merge nemaipomenit la un bufet suedez sau pur si simplu la o cina de vara cu amicii. E tare frumoasa, gustoasa, lejera si putin picanta.

 

INGREDIENTE

  • 7 oua fierte tari 
  • 7 linguri maioneza sau smantana 
  • 1 lingurita de marar proaspat, maruntit 
  • 1 catel de usturoi zdrobit 
  • 1 salata verde mare 
  • 1 ciorchine rosii cherry 
  • 4 felii bacon sau prosciuto crudo 
  • 70 gr cipsuri picante 
  • 3 cepe verzi 
  • 2 ardei rosii potrivit de mari
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de oua umplute:

1. Taiati ouale in doua si asezati-le pe platou pe un pat din frunze de salata. Amestecati galbenusurile, smantana, usturoiul si mararul si umpleti albusurile. Printre ouale umplute aseyat feliutele de ardei, prosciuto, cipsurile, restul de salata taiata fasii potrivite si rosiile cherry intregi.



2. Stropiti totul cu un sos vinaigrette pe care il faceti amestecand in shaker: 6 linguri de ulei de masline cu 5 linguri zeama proaspata de lamaie, 1 lingurita de marar maruntit, 2 lingurite de mustar Dijon (merge si mustarul romanesc cu hrean, dar e mai putin fin), 1 catel de usturoi zdrobit, un praf de sare un varf de lingurita de praf de chili.

 

TIPS-URI

1

Aduceti la masa sosul vinaigrette intr-un vas separat in asa fel incat fiecare sa-si poate pune cat doreste. Daca nu serviti salata imediat, nu puneti sosul vinaigrette, va inmuia legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

klausenburger_adica Lacrima 1

14.07.2009, 01:24

multumesc mult Ala... apreciez dupa cum apreciez retele pe care tu le publici ie aici fie pe blogul tau

diaconta 1

19.06.2011, 16:52

suuuuuuuuuper apetisant

Bya Ralu 1

11.01.2013, 00:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua prepelita vopsite