Palarioare de ciuperci umplute

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 3355 vizualizari

 

Revin cu forte noi dupa un mini-concediu la Baile Felix...
Foarte bune si rapid de facut aceste palarioare de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • branza sau cascaval
  • sare, piper
  • ciuperci (palarioare doar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palarioare de ciuperci umplute:

Preparare Palarioare de ciuperci umplute:

Palarioarele de la ciuperci se curata, se spala si apoi se condimenteaza. Se pune deasupra lor branza si se dau la cuptor sau se prajesc in tigaie antiaderenta, unsa doar cu ulei. Eu le-am facut in Hot-pan si le-am umplut cu branza cu chimen facuta de mine. Branza aceasta le-a dat o savoare aparte deosebit de buna! Voi puneti ce branza sau cascaval aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palarioare de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

16.08.2011, 21:34

va multumesc, dragelor!

Bunica 1

16.08.2011, 22:42

Am ajuns tarziu......sunt sigura ca n-au mai ramas , .....dar mai gasesc eu ceva....acolo

adry88 1

18.08.2011, 11:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ricotta si pesto