Salata de paste

de alinutzika in Paste, 16 Sep 2011 | 10069 vizualizari

 

O reteta de la cumnata mea, pe care si ea a ochit-o in vremea studentiei la raioanele de produse proaspete din supermarketul Billa.
E foarte foarte buna si noi o preparam destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga paste- 1 kg (puteti pune mai mult feluri de paste,ca sa arate mai interesant sau paste colorate)
  • 5 castraveti mai mari
  • 3 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 1 ardei galben
  • 5 rosii
  • 1/2 kg sunca 
  • ~300 g maioneza ( 2 oua crude+1ou fiert+ 1 lingurita mustar+ulei+2 linguri smantana)
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste:

Fierbeti pastele si le scurgeti. Taiati legumele in forma dorita, preferabil mai mari. Nu e obligatoriu sa puneti exact ceea ce am scris eu.

De exemplu, daca puneti ardei numai de o culoare, nu e nimic. Schimba doar aspectul, nu si gustul. Puteti pune de asemenea, mai multe sau mai putine legume, in functie de gust.sau de legumele avute.

Taiati sunca feliute subtiri si mai mari. Faceti maioneza (daca nu o aveti facuta sau cumparata). Puneti toate ingredientele intr-un castron mare si amestecati-le cu grija. Condimentati cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu salam