Salata de paste

de aura78 in Fusilli, 23 Mar 2014 | 4722 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  •  
  • 400 g paste
  • 80 g masline
  • 2 oua 
  • boabe de malai fiert
  • 1 conserva de ton
  • 5 rosii cherry
  • 1 ardei mic
  • 150 g branza doresti
  • ulei de masline sau maioneza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste:

Fierbe pastele si ouale .Intr-un castron pune pastele fierte ,adauga maslinele,tonul, ardeiul ,ouale,branza  si rosiile taiate cubulete .

Adauga ulei de masline sau maioneza  .

Ramane la alegerea ta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

aura78 1

23.03.2014, 18:51

multumesc ..

deyutzky 1

24.03.2014, 06:53

foarte buna

Corinuta 1

29.03.2014, 22:47

Tare faina! Si eu fac salata de paste cu ton, porumb, ceapa verde si castraveti murati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu ton - Reteta cu nr. 50