Salată de Paste

de articook in Paste, 8 Iun 2010 | 2044 vizualizari

 

Cea mai buna salata de paste, inspirata de la Jamie O.
Extrem de usor de preparat, si foarte buna.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste scoici
  • 3 catei de usturoi
  • 5 rosii mari ( 600 g 
  • 2 maini de masline negre fara samburi nesarate
  • otel de vin rosu
  • ulei de masline extra virgin
  • sare de mare
  • piper negru proaspat macinat
  • busuioc proaspat sau uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de Paste:

Pune la fiert apa intr-o oala mare cu putina sare, cand fierbe pune pastele la fiert si usturoiul in coaja. Intre timp taie marunt rosiile si maslinele, taiele de marimea unei paste, sau mai mici. Cand pastele s-au fiert da-le sub un jet de apa rece si lasa-le sa se scurga bine de apa. Decojeste usturoiul si piseaza-l in mojar, dupa care pune-l intr-un bol si adauga ulei de masline aproximativ 6,7 linguri mari si 4 linguri de otet de vin rosu.

Aseaza pastele in vasul din care veti servi, adauga rosiile si maslinele tocate marunt si toarna sosul de usturoi, pune piper negru proaspat macinat si busuioc, daca mai e nevoie mai pune si sare. Amesteca salata si e gata pentru a fi servita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

ana 1

08.06.2010, 14:11

Imi place tare mult si imi place cum gateste J .Oliver

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tortiglioni cu piept de pui