Salată de Paste

de articook in Paste, 8 Iun 2010 | 1852 vizualizari

 

Cea mai buna salata de paste, inspirata de la Jamie O.
Extrem de usor de preparat, si foarte buna.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste scoici
  • 3 catei de usturoi
  • 5 rosii mari ( 600 g 
  • 2 maini de masline negre fara samburi nesarate
  • otel de vin rosu
  • ulei de masline extra virgin
  • sare de mare
  • piper negru proaspat macinat
  • busuioc proaspat sau uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de Paste:

Pune la fiert apa intr-o oala mare cu putina sare, cand fierbe pune pastele la fiert si usturoiul in coaja. Intre timp taie marunt rosiile si maslinele, taiele de marimea unei paste, sau mai mici. Cand pastele s-au fiert da-le sub un jet de apa rece si lasa-le sa se scurga bine de apa. Decojeste usturoiul si piseaza-l in mojar, dupa care pune-l intr-un bol si adauga ulei de masline aproximativ 6,7 linguri mari si 4 linguri de otet de vin rosu.

Aseaza pastele in vasul din care veti servi, adauga rosiile si maslinele tocate marunt si toarna sosul de usturoi, pune piper negru proaspat macinat si busuioc, daca mai e nevoie mai pune si sare. Amesteca salata si e gata pentru a fi servita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

ana 1

08.06.2010, 14:11

Imi place tare mult si imi place cum gateste J .Oliver

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos alb