Fettuccine cu rosii si carnati

de Andreea Caroline in Paste, 20 Iun 2015 | 1051 vizualizari

 

Asemanator retetei de paste cu ragu dar de aceasta data folosim carnea de carnati ... aceasta varianta este mult mai delicioasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip fettuccine
  • 4 carnati de porc
  • 400 gr rosii in bulion
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine cu rosii si carnati:

Carnatii ii curatam de pielita ,punem carnea intr-o farfurie si o maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim carnea de carnati .Amestecam bine,presaram sare si piper si din cand in cand adaugam putina apa.Lasam la foc potrivit pentru 15-20 minute. 

Cand carnea e gata, adaugam rosiile in bulion ( maruntite),si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn . Dam la foc iute pentru 2 minute.Gustam de sare .

Separat punem apa la fiert.Cand apa fierbe,punem sare apoi adaugam pastele.Se fierb conform indicatiiilor de pe ambalaj , amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .

Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa.

Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.

Asezam pastele in farfurie,punem sosul cu rosii si carnati si presaram busuioc si patrunjel. 

Se servesc fierbinti .

Pofta buna ! 

 

TIPS-URI

1

La aceasta reteta putem adauga si legume ca dovleac,dovlecei,morcov...taiate cuburi si adaugate in tigaia cu carnati .

RETETA IN IMAGINI

Fettuccine cu rosii si carnati-0
Fettuccine cu rosii si carnati-1
Fettuccine cu rosii si carnati-2
Fettuccine cu rosii si carnati-3
Fettuccine cu rosii si carnati-4
Fettuccine cu rosii si carnati-5
Fettuccine cu rosii si carnati-6
Fettuccine cu rosii si carnati-7
Fettuccine cu rosii si carnati-8
Fettuccine cu rosii si carnati-9

COMENTARII (32)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

22.06.2015, 23:40

licurici

dantes

dantes 1

03.07.2015, 06:30

Foarte bune!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

03.07.2015, 15:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!