Fettuccine cu rosii si carnati

de Andreea Caroline in Paste, 20 Iun 2015 | 1196 vizualizari

 

Asemanator retetei de paste cu ragu dar de aceasta data folosim carnea de carnati ... aceasta varianta este mult mai delicioasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip fettuccine
  • 4 carnati de porc
  • 400 gr rosii in bulion
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine cu rosii si carnati:

Carnatii ii curatam de pielita ,punem carnea intr-o farfurie si o maruntim cu ajutorul unei furculite.


Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim carnea de carnati .Amestecam bine,presaram sare si piper si din cand in cand adaugam putina apa.Lasam la foc potrivit pentru 15-20 minute.


Cand carnea e gata, adaugam rosiile in bulion ( maruntite),si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn . Dam la foc iute pentru 2 minute.Gustam de sare .


Separat punem apa la fiert.Cand apa fierbe,punem sare apoi adaugam pastele.Se fierb conform indicatiiilor de pe ambalaj , amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .


Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa.


Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.


Asezam pastele in farfurie,punem sosul cu rosii si carnati si presaram busuioc si patrunjel.


Se servesc fierbinti .


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

La aceasta reteta putem adauga si legume ca dovleac,dovlecei,morcov...taiate cuburi si adaugate in tigaia cu carnati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu rosii si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Andreea Caroline 1

22.06.2015, 23:40

licurici

dantes 1

03.07.2015, 06:30

Foarte bune!

Andreea Caroline 1

03.07.2015, 15:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus