Tagliatelle alla carbonara

de nadea68 in Paste, 1 Apr 2014 | 12437 vizualizari

 

Noi facem foarte des paste...

 

INGREDIENTE

  • 300 g tagliatelle
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 200 g bacon
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle alla carbonara:

Punem apa la fiert intr-o oala.Cand da in fiert adaugam sare.


Punem tagliatelle la fiert.Timpul de fiert dipende de ce fel de paste folositi.Alle mele s-au fiert 10 minute.


Intre-timp pregatim sosul ,,carbonara'':Intr-un castron punem oul si galbenusul.Batem bine.


Pune pe foc o tigaie,cand e incinsa adaugabacon taiat cubulete si lasam la rumenit .Eu n-am adaugat grasime dar daca credeti ca e cazul puteti adauga putin ulei.


Cand bacon s-a rumenit,il lasa la racit un pic dupa care il adaugam la ou.Amestecam si adaugam si parmezanul.


Cand pasta e gata o scurgem si o adaugam la sosul nostru.Deci pasta trebuie sa fie destul de calda.Se amesteca cu sosul si se serveste calda.


Deasupra se punem un pic de piper dupa gust.


 

TIPS-URI

1

reteta e cu ou crud,cine nu mananca ou crud poate sa foloseasca numai galnenusuri pe care le adauga la paste;bacon se lasa in tigaie se adauga pastele,galbenusuri si parmezan,se amesteca.Se lasa pe foc cateva minute .

2

se pot folosi si alt tip de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle alla carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

02.04.2014, 10:51

Imi plac!

nadea68 1

02.04.2014, 18:11

reisnaor_2006 1

09.03.2015, 18:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Spirale cu sos bolognese,salata mexicana si sos pesto