Tagliatelle alla carbonara

de nadea68 in Paste, 1 Apr 2014 | 11058 vizualizari

 

Noi facem foarte des paste...

 

INGREDIENTE

  • 300 g tagliatelle
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 200 g bacon
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle alla carbonara:

Punem apa la fiert intr-o oala.Cand da in fiert adaugam sare.


Punem tagliatelle la fiert.Timpul de fiert dipende de ce fel de paste folositi.Alle mele s-au fiert 10 minute.


Intre-timp pregatim sosul ,,carbonara'':Intr-un castron punem oul si galbenusul.Batem bine.


Pune pe foc o tigaie,cand e incinsa adaugabacon taiat cubulete si lasam la rumenit .Eu n-am adaugat grasime dar daca credeti ca e cazul puteti adauga putin ulei.


Cand bacon s-a rumenit,il lasa la racit un pic dupa care il adaugam la ou.Amestecam si adaugam si parmezanul.


Cand pasta e gata o scurgem si o adaugam la sosul nostru.Deci pasta trebuie sa fie destul de calda.Se amesteca cu sosul si se serveste calda.


Deasupra se punem un pic de piper dupa gust.


 

TIPS-URI

1

reteta e cu ou crud,cine nu mananca ou crud poate sa foloseasca numai galnenusuri pe care le adauga la paste;bacon se lasa in tigaie se adauga pastele,galbenusuri si parmezan,se amesteca.Se lasa pe foc cateva minute .

2

se pot folosi si alt tip de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle alla carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

02.04.2014, 10:51

Imi plac!

nadea68 1

02.04.2014, 18:11

reisnaor_2006 1

09.03.2015, 18:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu fasole verde pastai in sos de unt